Vijfde ronde interne Schaakcompetitie

Bas van Beek liet zich vast zetten door Ton van Oijen, zijn Paard kon geen kant meer op en ging dan ook verloren. Een buiten kansje voor Ton die stralend aan de bar zijn winnende analyse gaf.

Anders ging het met Dick van der Knaap, die een Toren offerde tegen twee pionnen, hij had gezien dat Piet Ypma een waardeloos paard overhield die totaal buiten spel stond. Echter het  was al laat op de avond en de vermoeidheid sloeg bij Dick toe waardoor de partij voor hem onnodig ging verloren.

Jan Scheperman en Gerrit Luggenhorst leken op een gemakkelijk remise toe te gaan , maar een fout van Jan leverde voor Gerrit een belangrijke pion op en er waren meteen weer vol op winst kansen voor Gerrit. Er werd nog even door gespeeld maar Gerrit met een sterk Paard en een pion voor liet zich niet meer verrassen en won  de partij.

Jim Klinge speelde een solide partij tegen Dinant van Beek en liet maar weer eens zien dat hij de beste schaker van Holten is. Wie durft hem uit te dagen ? Overwinningspremie is een gezellige avond en een gratis drankje na afloop aan de Bar.

voor de actuele stand zie  interne competitie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *