Interne Competitie: 3de ronde!

In de opening kwam Dinant tegen Jim onder zware druk en Jim won een pion, maar Jim verzuimde om dat voordeel echt uit te buiten. Dinant kon een aanval opzetten die Jim niet goed pareerde waardoor Dinant met een gewonnen eindspel overbleef. Helaas voor hem was hij de enige die het niet zag. Remise. Kortom een spannende partij.

Henk en Jan speelden een gelijk opgaande strijd. De strijd werd vooral gevoerd over de open c-lijn. Maar toen de zware stukken werden geruild bleef een remisestelling over.

Ook Ton en Gerrit speelden een spannende partij die pas in de tijdnoodfase zijn einde kreeg. Gerrit maakte een klein foutje waardoor zijn Dame naar het open veld werd verdreven. Ton probeerde de druk op te voeren maar kreeg toch niet echt vat op de stelling. Na een grote afruil kwam er een Loper tegen Paard eindspel op het bord waarbij beiden een betere voortzetting mistte. Ton kreeg wel de grootste mogelijkheid toen Gerrit een foute loper zet uitvoerde, maar Ton zag het ook niet. Remise.

De enige winstpartij kwam uit de partij Bertus tegen Bas maar ook daar ging het lange tijd gelijk op. Helaas overzag Bertus dat er een stuk van hem instond. En toen konden de stukken in het doosje.

voor de actuele stand zie tabblad huidig seizoen interne competitie 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *